Preventief waar mogelijk, Curatief waar noodzakelijk


Fast Lane Vitality biedt een antwoord op het explosief toenemende psychische- en stressgerelateerde ziekteverzuim.  

Ons doel is het voorkomen van langdurig stress-gerelateerd ziekteverzuim. Dit doen wij door het preventief inzetten van individuele interventies en het opleiden van leidinggevenden in het vroegtijdig signaleren van dreigend verzuim.  

Waarom wachten met de kwaliteit van een psycholoog tot het te laat is? Als werkgever ben je in staat vroegtijdig stress- en psychische klachten te signaleren en professionele interventies te faciliteren. Hoe eerder, hoe beter. Door vitaliteit van werknemers doelgericht aan te pakken met professionele expertise wint iedereen. Als werknemer weer sneller gezond functioneren, als werkgever goed functionerende werknemers en een fikse reductie van (dreigende) verzuimkosten.


MEET THE TEAM


   

Fast Lane Vitality is op zoek naar daadkrachtige psychologen. Omdat onze klanten zich tussen Amsterdam en Maastricht bevinden, zijn we in heel NL op zoek naar zelfstandige psychologen die onze coach trajecten kunnen uitdragen. 

Wil jij opgeleid worden tot Fast Lane coach? Wil jij zelf bepalen of je een aanmelding oppakt? En wil jij voor een serieus goed uurtarief impact maken op de gezondheid van werkend NL?  

Stuur dan een mail naar bob.caris@fastlanevitality.nl . Wij maken graag kennis met jou!

  

De titel psycholoog is niet wettelijk beschermd. Dit betekent dat iedereen zich psycholoog kan noemen, ongeacht opleiding of werkervaring. Het dienstmerk Psycholoog NIP, toont aan dat onze psychologen lid zijn van de vereniging NIP en beschikken over een universitair diploma in de psychologie én ervaring hebben als psycholoog. 

Arbeid- en Organisatiepsychologen zijn dé professionals en deskundigen op het gebied van mens, werk en organisatie. Kortom: een kenmerk voor kwaliteit.

Let's work together

Wil jij langdurig ziekteverzuim voorkomen binnen je organisatie? Laten we kennis maken en we nemen je mee in de mogelijkheden van Fast Lane Vitality.

PLAN EEN AFSPRAAK