SIGNALEREN

Om zo preventief mogelijk te kunnen ondersteunen, helpen wij jullie om medewerkers met dreigende klachten vroegtijdig op de radar te krijgen. Wij gaan pro-actief in gesprek over gezondheid met jullie medewerkers, niet reactief. Alleen op deze manier kunnen we samen gezondheidsklachten voorkomen en minimaliseren.

Het preventief psychologisch spreekuur en de meting mentale fitheid zijn diensten op maat. Vraag via onderstaande knop een inventarisatie gesprek aan en we denken graag vrijblijvend met jullie mee.

Gratis Inventarisatie Gesprek Aanvragen

Preventief Psychologisch Spreekuur (PPS)

Als werkgever kunt u een (online) preventief psychologisch spreekuur bij ons inkopen. Onze psychologen zitten dan op vaste momenten voor jullie klaar. Een vertrouwd gezicht wat mee denkt en adviseert daar waar nodig. Laagdrempelig, flexibel op en af te schalen en effectief in het vroegtijdig tackelen van dreigende gezondheidsklachten.

Meting Mentale Fitheid

In samenwerking met onze vaste partner bieden wij een wetenschappelijk gevalideerde en zeer toegankelijke meting mentale fitheid. Willen jullie weten hoe mentaal fit en veerkrachtig jullie mensen zijn? Wij brengen het in kaart en geven vanuit onze psychologische expertise een deskundige terugkoppeling.