''Focus op dat wat wel kan om het proces naar herstel te versnellen''


Bob
Founder
Psycholoog NIP

Share on LinkedIn

In de rugzak van Bob vind je naast de bachelor gezondheidswetenschappen en master mental health, 5 jaar werkervaring als psycholoog gespecialiseerd in preventie van- en reintegratie bij psychisch en psychosomatisch verzuim van werknemers. 

Zijn diepste drijfveer? Een optimale kwaliteit van leven, zowel fysiek, mentaal als sociaal. Het in balans hebben van deze fundamentele pijlers in het leven, is zijn equivalent voor succes.

Een no-nonsense aanpak gericht op resultaat is wat Bob typeert. Ja, dat is net even anders dan de klassieke aanpak van een psycholoog. Een goede mentale interventie is een tikkeltje oncomfortabel, zodat je gaat doen wat je nu niet doet en het resultaat krijgt wat je nu niet hebt.
In de trajecten focust Bob op dat wat wèl kan, eigenaarschap van de werknemer en werkhervatting zodra het mogelijk is. Actie!


Als GZ-psycholoog is Kristel verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de individuele trajecten binnen Fast Lane Vitality. Kristel is gespecialiseerd in systemisch werken en mag dus expert genoemd worden als het gaat om werk/prive balans en de kracht van participatie in arbeid en de maatschappij. 

Naast haar specialisatie in systemisch werken zitten ook CGT, EMDR en Schematherapie in haar rugzak. Kenmerkend voor Kristel is haar "to the point" aanpak. Op een professionele manier confronterend en daarmee enorm effectief in het stimuleren van herstel en werkhervatting van werknemers.

Tevens speelt Kristel een cruciale rol in het opzetten van traject-plannen en gebruikt ze haar expertise om duidelijk in kaart te brengen of de hulpvraag van de werknemer/organisatie bij Fast Lane Vitality past.


Anne
Psycholoog NIP

Anne heeft als psycholoog NIP brede en jarenlange ervaring binnen Arbeid  en Gezondheid. Zij heeft een achtergrond in arbo & verzuim, managementadvies, training, coaching en psychologische behandelingen. Zij is expert in het begeleiden van mensen met psychische klachten door overbelasting, en voelt zich thuis in de driehoek werkgever / werknemer / psycholoog. Bij voorkeur investeert zij natuurlijk in preventie, op zowel individueel als organisatieniveau.

Hierbij past zij technieken toe uit met name de Cognitieve Gedragstherapie en Acceptance and Commitment Therapy, naast verscheidene coachende technieken. In een interventie met Anne is alles gericht op duurzame resultaten voor alle betrokkenen. De werknemer beschikt nadien over meer effectieve strategieën, wat zorgt voor psychologische flexibiliteit en veerkracht, ook op de werkvloer. Dit draagt bij aan een meer stabiele werk-privé balans, betere onderlinge communicatie over welzijn op het werk, en vroege signaalherkenning in de toekomst.


Liesbeth heeft jaren lange ervaring met vraagstukken op het gebied van verzuim en vitaliteit. Liesbeth staat bekend om haar vermogen om naast het individu ook de organisatie mee te krijgen in een gezondheidsbevorderende visie.

Haar passie is het geven van vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid zodat mensen vitaal blijven, hun talenten ontdekken en het beste in zichzelf naar boven halen. Kenmerkend voor Liesbeth is dat ze geen vrouw is van moeilijke woorden – direct en recht-door-zee – en ze verliest daarbij ook de ‘zachte kant’ niet uit het oog.

Naast haar diverse HR opleidingen is ze opgeleid in de principes van neurolinguïstisch programmeren (NLP), transactionele analyse en systemisch werken, organisatiepsychologie, heeft ze de opleiding Vitality Manager gevolgd, is ze gecertificeerd DISC specialist en rond ze begin 2021 de Post-HBO opleiding tot vitaloog af.

Liesbeth is mede verantwoordelijk voor het programma V-V+ : van verzuim-verlies naar vitaliteits-winst


Fast Lane Vitality is op zoek naar daadkrachtige psychologen om onze flex pool te versterken. Omdat onze klanten zich tussen Amsterdam en Maastricht bevinden, zijn we in heel NL op zoek naar zelfstandige psychologen die onze coach trajecten kunnen uitdragen.

 Jij bent: - Universitair afgestudeerd psycholoog - In het bezit van een geldige NIP registratie - Bereid om op locatie van de klant te werken

Jij krijgt:
- De opleiding tot Fast Lane Vitality Coach
- Een uitstekende vergoeding per traject
- De vrijheid een aanmelding op te pakken wanneer het jou schikt
- Een team van gelijkgestemde zelfstandig psychologen  

Interesse? Stuur dan een mail naar info@fastlanevitality.nl

Wij maken graag kennis met jou!

  


Let's work together

Wil jij langdurig ziekteverzuim voorkomen binnen je organisatie? Laten we kennis maken en we nemen je mee in de mogelijkheden van Fast Lane Vitality.

PLAN EEN AFSPRAAK