GROEPSAANBOD

Onze maatwerk trainingen zetten medewerkers aan tot actie!

Tijdens de individuele behandelingen van medewerkers komen we dagelijks in aanraking met de relevante thema's in mentale gezondheid op de werkvloer. En net als een individuele behandeling is een trainingsbehoefte nooit exact hetzelfde. Al onze trainingen zijn maatwerk.

We stoppen veel tijd in het ophalen van de èchte trainingsvraag bij de deelnemers. Zo finetunen we elk trainingsprogramma naar optimale doeltreffendheid en relevantie.

Onze (arbeid & organisatie) psychologen vormen de inhoud van het trainingsprogramma. Inhoud op basis van ervaring uit de duizenden behandelingen met medewerkers. Professionals met de voeten in de klei dus.

Dan is een inhoudelijk sterke training mooi, maar zonder krachtige trainer die het weet over te brengen levert het weinig op. Daarom zijn al onze trainingen en programma's gericht op het toepassen van de kennis en informatie. Zonder actie namelijk geen resultaat.

Training op maat aanvragen

Voorbeelden van trainingen die wij regelmatig geven:

Eerste Hulp Bij Mentale Klachten

Als een collega zichzelf in de vinger snijdt rennen we snel naar de EHBO-doos. Maar wat als een collega steeds vaker te laat komt? Steeds vermoeider oogt of zelfs een paniekaanval krijgt? Deze training helpt een selecte groep medewerkers aan de basiskennis voor eerste hulp bij mentale klachten.

Preventief Stressmanagement

Tijdens deze training leren de deelnemers preventief stress te managen en mentaal gezond te blijven. Breng de preventieve stress signalen en dominante copingstrategie in kaart. Een persoonlijke preventief stress plan is de uitkomst. Een blauwdruk om mentaal fit te blijven.

Stress-less manager (+)

De manager heeft een zelfde impact op de mentale gezondheid van medewerkers als zijn/haar partner. Dat is nogal wat! Wij leren jullie managers hoe stress vroegtijdig te signaleren en er adequaat mee om te gaan. Tijdens de + variant gaan we nog een stapje verder in eigenaarschap en coaching componenten.

Wil je gewoon vrijblijvend sparren met onze experts? Dat kan.

Blijken wij niet de beste fit voor jullie medewerkers? Dan hebben we een aantal goede trainingspartners die mogelijk beter aansluiten. Laten we het samen in kaart brengen.