GROEPSAANBOD

Ons trainingsmotto is duidelijk: wij zetten medewerkers aan tot actie!

In onze individuele behandelingen van medewerkers zijn we vier basis thema's op het spoor gekomen. De inhoud van de trainingen is door ons team van 25 psychologen vorm gegeven. Inhoud op basis van feedback uit de duizenden gesprekken met medewerkers. Dan is een inhoudelijk sterke training mooi, maar zonder krachtige trainer die het weet over te brengen levert het weinig op. Daarom zijn al onze trainingen en programma's gericht op het toepassen van de kennis en informatie. Zonder actie namelijk geen resultaat.

Gratis Inventarisatie Gesprek Aanvragen

Klik op een van de trainingen op de brochure(s) aan te vragen

Workshop Vitalizer

Ervaar het effect van dopamine, serotonine, endorphine en oxytocine. Een piek in gelukshormonen door interactie, verbinding en energie. De perfecte opstart of tussentijdse break van jullie dag.

Training Zakelijk Vitaal

Tijdens deze training leren deelnemers om werkdruk de baas te blijven en er van te profiteren. Neem afscheid van uitstellen, vermijden of overcompenseren. De basis training is voor iedereen en duurt één dagdeel. Voor leidinggevenden is er een tweede dagdeel "coach the coach".

Training Mentaal Vitaal

Tijdens deze training leren de deelnemers preventief stress te managen en mentaal gezond te blijven. De basis training is voor iedereen en duurt één dagdeel. Voor leidinggevenden is er een tweede dagdeel "coach the coach".

Training Maximaal Vitaal

Tijdens deze training leren deelnemers een persoonlijk zelfzorgplan op te stellen en hier naar te handelen. Gebaseerd op de pijlers voeding, beweging, slaap, dagstructuur en ontspanning. De basis training is voor iedereen en duurt één dagdeel. Voor leidinggevenden is er een tweede dagdeel "coach the coach".

Training Sociaal Vitaal

Tijdens deze training zoomen de deelnemers in op al hun relaties en grensbewaking gericht op een gezonde werk/privé balans. De basis training is voor iedereen en duurt één dagdeel. Voor leidinggevenden is er een tweede dagdeel "coach the coach".

Groepsprogramma De Krachtigste Werknemer

Tijdens dit groepsprogramma op maat houden wij jullie team, afdeling of bedrijf fit en vitaal tijdens belangrijke fasen. Na inventarisatie stellen we jullie programma op maat samen. Afgestemd op jullie behoeften, binnen onze expertise. Doelgericht en samen werken aan inzetbaar zijn- en blijven.

Let op: een Fast Lane training is een tikkeltje oncomfortabel..

Wij zetten medewerkers aan tot actie. Gedrag dat ze tot op heden niet (consequent) hebben uitgevoerd. Door te sturen op gedragsverandering van medewerkers creëren wij de beste resultaten: duurzaam inzetbare medewerkers. We hebben jullie gewaarschuwd!